Bluu Cycling Network Day

Met de zomer in aantocht, draait het profpeloton stilaan warm voor de hoogmis van de wielersport. Want op 1 juli wordt traditioneel de eerste trap gegeven in de race naar Geel, Glorie en Grandeur in Parijs. Maar waar de Tour de France eindigt op 23 juli breien we er met Bluu nog graag een lusje aan. En daarom ruilen we geel in voor blauw en de Champs Élysées voor Spoor 18 op de allereerste Bluu Cycling Network Day.
Bluu Cycling Network Day

Bluu Cycling Network Day

Bluu Cycling Network Day

Op 17 september nodigen we je van harte uit voor de Bluu Cycling Network Day, een georganiseerde groepsrit voor alle partners van Bluu. We vertrekken in Mechelen voor een babbelrit van 80 kilometer. Want meer dan het fietsen, staat verbinding centraal. Zo brengen we je graag in contact met andere klanten, bedrijven en collega’s van Bluu. En om je te bedanken voor onze sterke samenwerking bieden we naast professionele begeleiding ook graag een hapje en drankje aan nadien.

Watt?

Niet van tel, want in een georganiseerde groepsrit, word je vooral uit de wind gezet. De Bluu Cycling Network Day wordt georganiseerd door Flamme Rouge, een organisatie die kop neemt aan een vast tempo van 27 km/u onder begeleiding van motards. Halverwege de rit van 80 kilometer laden we de batterijen opnieuw op met pauze en bevoorrading, zodat we na een gezapige rit van 3u30 terug vlot binnen bollen. 

En als je ons niet gelooft dat je benen gespaard worden in een peloton, legt Lieven Scheire het graag nog eens voor je uit.

Praktisch en registratie

Wat moet je verder nog weten?

We voorzien de nodige faciliteiten om te parkeren, eventueel te douchen, en na te genieten met een hapje en drankje. Naast het fietsen is er geen andere animatie voorzien. De bar is open voor en na de rit.

We vragen om zéker te registreren voor 30 juni 2023. Om de early birds te belonen, krijgen de eerste 40 inschrijvingen een gratis Bluu wielertruitje.

Wanneer?

Noteer dus volgende datum in je trainingsschema:
17 september 2023
Spoor 18, Stationsstraat 55, Mechelen

Menu Close